Home / Stiri / Locale / Percheziții în Neamț și Iași

Percheziții în Neamț și Iași

Suspecții care au comis o tâlhărie la Agapia, în noaptea de 26 spre 27 aprilie 2017, au fost reținuți în urma unor descinderi ale polițiștilor nemțeni.

În urma activităților informativ-operative, oamenii legii au identificat autorii tâlhăriei comise asupra unui localnic din comuna Agapia, iar sâmbătă polițiștii sprijiniți de mascați au descins la locuințele a 5 suspecți, din județul Iași, între care și la cei care au acceptat să ascundă la ei acasă o parte din bunurile furate. „În dimineața zilei de 29 aprilie 2017, la ora 6, lucrători de investigații criminale, ordine publică și acțiuni speciale din cadrul IPJ Neamț și IPJ Iași au desfășurat o acțiune pe raza comunelor Moțca și Miroslovești, efectuând un număr de 5 percheziții domiciliare, ocazie cu care au fost depistați autorii faptei, iar la domiciliile acestora au fost găsite și ridicate o parte din bunurile sustrase“, a declarat subcomisarul Constantin Irina, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Suspecții în acest dosar sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, ei fiind reținuți pentru 24 de ore și urmând a fi prezentați la Judecătoria Târgu Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: ZiarulCeahlaul.Ro

Check Also

Procesiune neanunțată cu moaștele Cuvioasei Pasacheva în Neamț

Moaștele Cuvioasei Parascheva au fost purtate în județul Neamț în localitățile Roman, Piatra Neamț, Bodești, ...