Home / Stiri / Locale / Ucis pentru că nu a vrut să fie singur de revelion

Ucis pentru că nu a vrut să fie singur de revelion

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Boteşti-Girov a fost omorât, în noaptea dintre ani, într-o altercaţie avută cu un tânăr care nu l-a vrut în preajmă la petrecerea de revelion.
Victima văzuse că în locuinţa vecină se strânsese un grup de tineri şi s-a autoinvitat la distracţie. Numai că grupul a refuzat să-l primească. Nervos, bărbatul de 33 de ani s-a dus acasă şi s-a întors înarmat cu un cuţit. Conflictul s-a acutizat, iar unul dintre tineri, în vârstă de 25 de ani, a văzut când “intrusul” a scos cuţitul şi, speriat, a smuls o bucată de lemn din gard şi l-a lovit pe agresor în cap. Lovitura a fost atât de puternică încât omul a căzut, inert. Tinerii martori la nenorocire au sunat la 112, iar la locul faptei s-a deplasat un echipaj cu asistent medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ, care a constatat că victima se află în stop cardiorespirator. Cadrul sanitar a început manevrele de resuscitare, însă fără un feedback pozitiv. S-a solicitat echipajul TIM, care a preluat pacientul şi l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatul.
Cazul este anchetat de procurori, urmând ca agresorul să fie cercetat pentru loviturile care au cauzat moartea celui care “a căutat-o cu lumânarea”, relatează ziarulceahlaul.ro.

Check Also

CONSTANTIN ILIESCU PRO ROMANIA TG NEAMT