Home / Stiri / Locale / Desfigurat de explozia televizorului

Desfigurat de explozia televizorului

Din cauza arsurilor profunde, victima a fost transportată la Bucureşti, cu elicopterul
Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Moldoveni-Roman, a suferit, în după-amiaza de 7 ianuarie, arsuri profunde pe mai mult de o treime din suprafaţa corporală, după ce televizorul la care se uita a explodat la jumătate de metru de el. Suflul exploziei i-a ars pielea de pe faţă, mâini şi picioare, conform constatărilor făcute de asistentul medical care a preluat, iniţial, pacietul, de acasă. Ulterior, victima a fost predată unui echipaj cu medic şi transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, unde în urma investigaţiilor echipa medicală din cadrul compartimentului de primiri urgenţe a stabilit că se impune transferul pacientului la Spitalul “GrigoreAlexandrescu” din Bucureşti. Pentru transportul rapid al victimei a fost aleasă calea aerului, astfel încât a fost solicitat un elicopter SMURD.
“La ora 14.55, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, a executat o misiune de asigurare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la aterizarea-decolarea elicopterului SMURD din municipiul Roman, sediul Detaşamentului de pompieri”, ne-a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.
În aceeaşi zi, şi un bătrân din Săbăoani a suferit arsuri, în timp ce încerca să aprindă focul din sobă, folosind combustibil. Flăcările i-au provocat arsuri pe faţă şi la picioare. Vecinii au intervenit pentru scoaterea bietului om din casă şi au stins flăcările. Un echipaj de salvare a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, pentru conduit terapeutică, relatează ziarulceahlaul.ro

Check Also

CONSTANTIN ILIESCU PRO ROMANIA TG NEAMT