Home / Stiri / Locale / Proiect inedit: numele Piatra Neamț să fie scris pe masivul Pietricica, după modelul „Hollywood”

Proiect inedit: numele Piatra Neamț să fie scris pe masivul Pietricica, după modelul „Hollywood”

Primăria Piatra-Neamț propune un proiect inedit, care să contribuie la promovorarea municipiului reședință de județ, numele Piatra Neamț să fie scris pe masivul Pietricica, după modelul „Hollywood”.

„Intotdeauna m-am simtit mandru ca sunt locuitor al orasului Piatra Neamt, o localitate incarcata de istorie, asezata intr-un cadru natural deosebit, cu oameni minunati si iubitori de frumos.

Va propun un proiect care sa ne intareasca mandria de a fi pietreni si care sa contribuie la promovorarea municipiului resedinta de judet de la poalele masivului Pietricica.

Parerile voastre conteaza pentru mine si de aceea astept cu interes sa vi le exprimati inclusiv AICI pe pagina mea de Facebook.” – este mesajul primarului Dragoș Chitic, relatează stiri-neamt.ro

Check Also

Conducere nouă la Poliția Târgu Neamț

Începând de pe 7 decembrie, prin ordin al inspectorului șef al IPJ Neamț, comisarul șef Paul Tablan, funcția de șef al Poliției Târgu Neamț este deținută, pe bază de împuternicire, de comisarul șef Costel Petcu.