Home / Stiri / Locale / O bonă a furat 45.000 de lei de la familia la care lucra

O bonă a furat 45.000 de lei de la familia la care lucra

O femeie de 30 de ani din Gîrcina, care lucra ca bonă în casa unei familii din Piatra-Neamț, a sustras 45.000 de lei de la ”angajatorii” ei, în perioada septembrie-decembrie 2017. După ce și-a dat seama ce se întâmplă, bărbatul păgubit a anunțat poliția, iar ieri, 16 ianuarie, s-a organizat un flagrant.

”Femeia a fost depistată având asupra sa suma de 16.000 lei, în timp ce ieşea din locuința reclamantului. Aceasta a fost preluată și condusă la Poliția municipiului Piatra Neamț, unde, în urma percheziţiei corporale, a fost găsită și ridicată suma de bani, sustrasă din locuinţa persoanei vătămate. În urma documentării activității infracționale, femeia a fost introdusă în Arestul IPJ Neamţ pentru 24 ore. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptei”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Polițiștii îi informează pe părinți că activitatea de bonă este reglementată de Legea 167/2014, care prevede condițiile de exercitare a acestei profesii. Ei au dreptul să știe dacă persoana pe care urmează s-o angajeze are antecedente penale și este aptă din punct de vedere psihologic pentru această profesie, relatează zch.ro

Check Also

CONSTANTIN ILIESCU PRO ROMANIA TG NEAMT