Home / Uncategorized / Ora fatidică: trei accidente, cu morţi şi răniţi

Ora fatidică: trei accidente, cu morţi şi răniţi

Patronul de la Dolinex, implicat în impactul rutier în care a decedat soţia unui adjunct al Serviciului de Acţiuni Speciale Neamţ
Trei accidente cu urmări groaznice au avut loc în ziua de 3 februarie, în intervalul orar 12.00-12.42. La ora 12.02 două maşini s-au ciocnit în vestita intersecţie de la Căciuleşti fiind rănite două persoane, apoi la ora 12.19 pompierii şi poliţia au intervenit la un accident produs la Costişa, unde s-a anunţat că o persoană este rămasă încarcerată, iar la ora 12.42 o femeie îşi pierdea viaţa într-un impact frontal între maşina pe care o conducea şi un alt autoturism, cauza producerii accidentului fiind încă neelucidată. La nici două ore după această tragedie, o altă persoană a murit într-un accident produs, de astă dată, la Vînători. Carnagiul de pe şosele a dat de gândit conducerii Inspectoratului de Poliţie Neamţ, care a luat decizia de a scoate pe stradă, pe drumurile naţionale şi pe cele judeţene, toate efectivele de poliţişti de la posturile comunale şi locale.
În accidentul de la Căciuleşti a fost o situaţie de neacordare de prioritate, generată de o şoferiţă în vârstă de 26 de ani, din Tîrgu Neamţ, care conducea maţina dinspre Roznov spre Girov, iar la intrarea în intersecţie nu a acordat prioritate unei maşini conduse regulamentar de un pietrean în vârstă de 74 de ani. Şoferul în vârstă şi pasagera din maşina sa au suferit răni.
În al doilea accident, petrecut la Costişa, un băcăuan aflat la volanul unei maşini, a intrat în depăşirea altui autoturism fără să se asigure, astfel încât la venirea altei maşini din sens opus a acroşat-o pe cea în depăşirea căreia se afla şi au ieşit de pe şosea, pe camp, “bară la bară”. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav.
Accidentul al treilea, care a avut loc în zona Ursuleţi din Piatra Neamţ, a avut, însă, urmări deosebit de grave. În urma impactului între două maşini o persoană a decedat şi altele trei, printre care şi un copil, au suferit leziuni grave. Terifiantul accident a avut loc pe strada Petru Movilă, unde o femeie în vârstă de 37 de ani, soţia unuia dintre adjuncţii de la Serviciul Acţiuni Speciale al IPJ Neamţ, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit în maşina patronului de la Dolinex. În impact s-au rănit soţia şi copilul lor, în vârstă de 5 ani. Urmează ca necropsia să stabilească dacă femeia a avut probleme de sănătate care i-ar fi putut cauza lipsa de reacţie pentru evitarea impactului, iar poliţiştii cercetează în continuare cazul pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.
O altă persoană a decedat, tot într-un accident rutier, la ora 14.26, în afara localităţii Vînători. În urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, loferul unuia dintre bolizi, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Vînători, a murit pe loc, relatează ziarulceahlaul.ro

Check Also

Intra si bugetarii in somaj tehnic? Ministrul Economiei: Luam in calcul mai multe scenarii. Orban: Nu pentru profesori!

In contextul in care un milion de contracte de munca din mediul privat au fost ...