Home / Stiri / Locale / Cinci medalii pentru lotul de nemţeni participant la Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică

Cinci medalii pentru lotul de nemţeni participant la Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică

Cinci dintre cei şase elevi nemţeni participanţi la Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică, desfăşurată în perioada 2-5 februarie, la Gura Humorului, în Suceava, au obţinut medialii. Toţi laureaţii au fost pregătiţi de profesorul Grigoruţă Oniciuc, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş”din Piatra Neamţ.
Cristiana Flavia Pascal (clasa a VIII-a), a primit medalie de bronz, Ioana Alexandra Brănuţ (clasa a VIII-a)- medalie de bronz, Traian Bistriceanu (clasa aVII-a)- menţiune de onoare, Alexandru Apostol (clasa a VII-a)- medalie de bronz, Cosma Smaranda Sturzu (clasa a VII-a)- medalie de onoare.
Pregătirea elevilor s-a desfăşurat în cadrul Centrului de Excelenţă Neamţ, cu profesorul de la cerc, Grigoruţă Oniciuc, relatează ziarulceahlaul.ro

Check Also

Conducere nouă la Poliția Târgu Neamț

Începând de pe 7 decembrie, prin ordin al inspectorului șef al IPJ Neamț, comisarul șef Paul Tablan, funcția de șef al Poliției Târgu Neamț este deținută, pe bază de împuternicire, de comisarul șef Costel Petcu.