Home / Stiri / Locale / O autoutilitară a rupt un stâlp, șoferul a rămas încarcerat

O autoutilitară a rupt un stâlp, șoferul a rămas încarcerat

O autoutilitară a intrat, în plin, într-un stâlp de la rețeaua de energie electrică de pe strada Ștefan cel Mare, din Târgu Neamț. Accidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 martie, la ora 2,30, iar după impact șoferul a rămas încarcerat.

La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri, cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu Neamț”, a precizat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”La eveniment s-a deplasat și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț. Forțele au intervenit pentru descarcerarea unui tânăr, iar după extragere, victima a fost preluată, în stare de conștiență, de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Târgu Neamț”.

Tânărul era blocat în autovehicul, pentru că avea picioarele prinse sub bord. Pompierii au mai rămas la locul accidentului până ce-a venit echipa de specialiști de la furnizorul de energie.

La rândul lor, polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au stabilit că tânărul din Răucești, se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Check Also

Conducere nouă la Poliția Târgu Neamț

Începând de pe 7 decembrie, prin ordin al inspectorului șef al IPJ Neamț, comisarul șef Paul Tablan, funcția de șef al Poliției Târgu Neamț este deținută, pe bază de împuternicire, de comisarul șef Costel Petcu.