Home / Stiri / Locale / “Dezinfecţie generală” DSP Neamţ, echipă de control de la Sibiu

“Dezinfecţie generală” DSP Neamţ, echipă de control de la Sibiu

Sediul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ, unde funcţionează deopotrivă laboratorul de microbiologie şi cabinetele medicilor epidemiologi, plus casieria şi cabinetul de recoltări-probe biologice a intrat, ieri, în “dezinfecţie generală”. Dr. Mirela Grădinaru, purtătorul de cuvânt al DSP Neamţ, ne-a declarat că este vorba despre o curăţenie generală şi dezinfecţie care se face periodic, cel puţin o dată pe semestru şi că nu ar fi nicio legătură cu vizita planificată pentru luni, 12 martie 2018, a unei echipe de control de la Sibiu.
“Programul de astăzi, 9 martie, a fost scurtat, până la ora 13, cu aprobarea conducerii, pentru o dezinfecţie generală. Această operaţiune, care se desfăşoară periodic. Nu este nicio legătură cu venirea echipei de control de la DSP Sibiu, pe care o aşteptăm luni, pentru că aceasta nu vine să ne verifice pe noi, ci este un control încrucişat programat, care vizează spitalele din judeţul nostru. Sigur că domnii inspectori vor veni la sediul nostru, dar numai pentru informaţii privind ultima inspecţie efectuată de noi în spitale. Din câte am înţeles va fi şi o verificare a unităţilor spitaliceşti şi pe partea financiară”, ne-a declarat dr. Grădinaru.
Anul trecut la Neamţ nu s-a făcut control încrucişat, iar acum doi ani a venit tot o echipă de la Sibiu., relatează ziarulceahlaul.ro

Check Also

CONSTANTIN ILIESCU PRO ROMANIA TG NEAMT