Home / Stiri / Locale / Cel puţin opt persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Bistriţa, în judeţul Neamţ

Cel puţin opt persoane au murit după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Bistriţa, în judeţul Neamţ

Pompierii au recuperat trupul unuia dintre cei doi muncitori căutaţi în râul Bistriţa

Trupul unuia dintre cei doi muncitori căutaţi în râul Bistriţa, după ce un microbuz cu 10 persoane a plonjat în apă, a fost găsit, transmite corespondentul Mediafax.

„Echipajele de pompieri au recuperat una dintre cele două persoane date dispărute. Recuperarea s-a făcut de un echipaj de căutare cu barca, cu ajutorul căngii”, a declarat Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Muncitorul a fost declarat mort.

Cauza accidentului din judeţul Neamţ: Explozia unui pneu

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ au declarat, joi, că una dintre cauzele accidentului ar putea fi explozia unui pneu al microbuzului implicat în tragicul accident care a avut loc în localitatea Viişoara, din comuna Alexandru cel Bun.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului reiese că o explozie a unui pneu sau alte probleme tehnice au dus la producerea accidentului rutier. Vehiculul era condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din localitatea nemţeană Săvineşti. Deocamdată nu se cunosc alte detalii, urmează a fi stabilite în urma efectuării necropsiei”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Elena Bulgărea.

Potrivit acesteia, autoutilitara privată transporta muncitori forestieri din zona Ardealului în judeţul Neamţ, lucrătorii revenind acasă de Sărbătorile Pascale.

Check Also

Conducere nouă la Poliția Târgu Neamț

Începând de pe 7 decembrie, prin ordin al inspectorului șef al IPJ Neamț, comisarul șef Paul Tablan, funcția de șef al Poliției Târgu Neamț este deținută, pe bază de împuternicire, de comisarul șef Costel Petcu.