Home / Stiri / Locale / Proiect special de investigații și tratament pentru nemțenii cu cancer de prostată

Proiect special de investigații și tratament pentru nemțenii cu cancer de prostată

Casa de Asigurări de Sănătate Neamț informează asupra beneficiilor adiționale oferite de compania Johnson&Johnson Romania SRL prin programul IMAGEPO – Program de IMAGistică pentru pacienții români cu cancer de prostată, în vederea facilitării accesului rapid și gratuit al pacienților cu cancer de prostată eligibili la investigații de tip RMN, CT și teste de laborator specific. Este vorba despre investigații necesare pentru documentarea progresiei bolii și inițierii tratamentului specific cât mai aproape de momentul diagnosticării afecțiunii oncologice.
Potrivit CAS Neamț, investigațiile sunt programate în centrele IMAGE în maxim 72 de ore de la data solicitării; pacienții au aces la rezultatele interpretate în maxim 1 săptămână de la data efectuării investigațiilor; fiecare pacient eligibil poate beneficia în decursul unei luni calendaristice de una, două, trei sau patru din următoarele investigații: RMN cu substanță de contrast, CT cu substanță de contrast, test PSA: maxim două, test testosteron: un test.
Pentru ca pacientul să beneficieze de acest program, medicul oncolog trebuie să emită pacientului eligibil scrisoare ori bilet de trimitere în care să specific diagnosticul; tipul de investigație ori testul solicitat; codul programului: IMAGEPO – J&J Oncologie Prostată 2017. Durata estimată a programului este de un an.

Check Also

COMEMORARE acd. Zoe Dumitrescu Busulenga – MAICA BENEDICTA part. 3