Home / Stiri / Locale / Patru case în flăcări, în decurs de câteva ore!

Patru case în flăcări, în decurs de câteva ore!

Doi bărbaţi, victime în incendii
Pompierii au avut o sâmbătă de foc, fiind solicitaţi la o serie de incendii izbucnite sau propagate la locuinţe.
La ora 11.59, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la Tazlău. La intervenţie s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț şi o autospecială de stingere de la SVSU Tazlău. A ars acoperişul locuinţei, în totalitate.
La zece minute după anunţarea primului incendiu, pompierii au fost sesizaţi că arde o casă în satul Socea, în comuna Rediu. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și un autocamion de intervenție din cadrul detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Iniţial a ars un grajd cu un tractor în interior, iar focul s-a propagat la casa de locuit şi la la un stog de fân. Proprietarul, în vârstă de 42 de ani, a suferit un traumatism la cot, fiind solicitată si ambulanța SMURD de prim ajutor. De asemenea, un alt bărbat, de 53 de ani, a suferit arsuri de gradul 2-3 pe braț și față și de gradul doi pe piept.
Un alt echipaj de pompieri s-a deplasat, în jurul orei 15.30, la Cândeşti, unde aredea violent tot o locuinţă. La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamţ , dar şi SVSU Cîndeşti cu autospeciala din dotare.
Noaptea s-a dat, din nou, alarma, la ISU Neamţ, când pe la ora 4, a izbucnit un incendiu la acoperișul unei locuinţe particulare, din comuna Răuceşti, sat Oglinzi. S-au deplasat trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț. În urma evenimentului au ars aproximativ 350 metri pătrați acoperiș.

Check Also

Procesiune neanunțată cu moaștele Cuvioasei Pasacheva în Neamț

Moaștele Cuvioasei Parascheva au fost purtate în județul Neamț în localitățile Roman, Piatra Neamț, Bodești, ...