Home / Stiri / Locale / Tânăr de 19 ani zdrobit în accident, la Farcaşa

Tânăr de 19 ani zdrobit în accident, la Farcaşa

Întreaga comunitate din satul Mădei, comuna Borca, este în stare de şoc după ce, ieri dimineaţă, un tânăr de doar 19 ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie, la Farcaşa. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 6.30, când Paul C. a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un parapet. În viteză, maşina condusă de şoferul de 19 ani s-a zdrobit de bariera de ciment, despicându-se în două.
Accidentul a avut loc în faţa pensiunii Orizont, martorii fiind şocaţi de cele văzute. La locul tragediei au fost solicitate echipaje de salvare, pompieri şi de poliţie. Din păcate, tânărul aflat la volanul maşinii BMW a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.
„La accidentul rutier din localitatea Farcașa, forțele deplasate la locul evenimentului -o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor și o ambulanță SAJ, ulterior fiind solicitată și ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă- au constatat că în interiorul autoturismului se afla un bărbat, în varstă de 19 ani, în stop cardio respirator, care după ce a fost extras din autoturism, în urma aplicării manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat”, informează ISU Neamț.
Se pare că victima fusese în cursul nopţii la o nuntă, iar oboseala şi-a spus cuvântul, mai ales pe fondul vitezei excesive.

Check Also

Conducere nouă la Poliția Târgu Neamț

Începând de pe 7 decembrie, prin ordin al inspectorului șef al IPJ Neamț, comisarul șef Paul Tablan, funcția de șef al Poliției Târgu Neamț este deținută, pe bază de împuternicire, de comisarul șef Costel Petcu.