Home / Stiri Locale / Percheziții la Roman: bărbat reținut pentru că a violat o fată și un băiat

Percheziții la Roman: bărbat reținut pentru că a violat o fată și un băiat

 

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii DIICOT Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Roman, astăzi, 5 aprilie, la locuințele unui bărbat de 44 de ani bănuit de trafic de minori și viol.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, un bărbat, prin amenințări cu acte de violență, ar fi constrâns doi minori să practice cerșetoria, în municipiul Roman, minori pe care i-ar fi găzduit în locuința sa, beneficiind de sumele de bani obținute de aceștia. De asemenea, în luna martie 2021, ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvînt al Poliției Neamț.

La capătul activităților, care s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, procurorul de caz a dispus reținerea individului. Cel mai probabil mâine el va fi dus în fața instanței, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

(sursa : ZCH)

 

Check Also

SEDINTA CL 25 08 2021 TIMISESTI NEAMT