Home / Actualitatea Nemteana / Bărbatul care a vrut să sară în aer împreună cu fiul lui de 7 ani – trimis în judecată pentru tentativă de omor (sursa : ZCH)

Bărbatul care a vrut să sară în aer împreună cu fiul lui de 7 ani – trimis în judecată pentru tentativă de omor (sursa : ZCH)

 

Ștefan Bocancea, individul care a  decis ”să moară împreună cu copilul lui”, în ziua de 27 ianuarie, doar ca să se răzbune pe fosta soție, a fost trimis în judecată astăzi, 5 aprilie. El va trebui să răspundă în faţa instanţei pentru distrugere şi tentativă de omor, iar mâine, un alt complt va decide dacă îl menţine în stare de arest..

Bărbatul, divorțat de mama copilului său și liberat înainte de termen din penitenciar, unde a ispășit, parțial, o pedeapsă pentru viol, și-a luat băiețelul, în vârstă de 7 ani, în vizită, în apartamentul în care locuia cu chirie și n-a mai vrut să-l ducă înapoi. Locuința, situată într-un bloc din cartierul Dărmănești, nu are gaz metan. La insistențele femeii de a-i înapoia băiețelul, Bocancea și-a amenințat fosta soție că va provoca o explozie și va muri împreună cu copilul. El a golit 3 butelii de gaz (se pare că nu erau toate pline) și a dat foc unor haine. În incendiul pe care l-a provocat a fost rănit atât el, cât şi copilul, ambii fiind transportaţi la spitale din Iaşi, pentru îngrijiri de specialitate. Imediat după ce-a fost externat, Ştefan Bocancea a fost arestat.

Cel mai probabil instanţa va lua în considerare faptul că Bocancea fusese liberat din penitenciar înainte de a-şi ispăşi pedeapsa și se afla într-un termen de supraveghere de 4 ani, când a provocat explozia. El fusese condamnat pentru viol și violare de domiciliu, după ce-a intrat în casa fostei soții și a agresat-o sexual.

 

Check Also

Știre actualizată. Bărbat găsit împușcat în mașină. Ipoteză plauzibilă: sinuciderea (sursa : ZCH)

Știre inițială: În urmă cu jumătate de oră, astăzi, 20 iulie, într-un autoturism parcat pe ...