Home / Actualitatea Nemteana / Cine era medicul care si-a pus capat zilelor la doar 28 de ani. S-ar fi sinucis cu o substanta folosita la terapie intensiva VIDEO

Cine era medicul care si-a pus capat zilelor la doar 28 de ani. S-ar fi sinucis cu o substanta folosita la terapie intensiva VIDEO

Tanarul medic de doar 28 de ani care a fost gasit mort in casa chiar de mama lui s-ar fi sinucis injectandu-si o substanta folosita la terapie intesiva, sustin surse din ancheta citate de Opinia Timisoarei.

Acesta ar fi utilizat o perfuzie pentru a se sinucide cu o concentratie uriasa din substanta folosita pentru tratarea pacientilor aflati in stare grava. Medicii legisti vor stabili insa cu exactitate cauza mortii medicului.

Vlad Marinescu lucra de mai multa vreme la Terapie Intensiva la Spitalul Judetean din Timisoara, si se ocupa de pacienti infectati cu COVID. La intrarea in unitatea medicala a fost asezata o fotografie a tanarului doctor, langa care colegii au aprins lumanari. Apropiatii spun ca tanarul se plangea de mai multa vreme de oboseala si suferea si de depresie.

S-a remarcat ca fiind un student de nota 10 si extrem de pasionat de terapie intensiva.

Tanarul a fost gasit duminica seara prabusit in casa. Mama lui a fost cea care a dat alarma la 112, iar un echipaj SMURD a intervenit de urgenta. Din pacate, eforturile colegilor sai au fost zadarnice. Inima doctorului de 27 de ani incetase sa mai bata.

Check Also

SEDINTA CL 25 08 2021 TIMISESTI NEAMT