Home / Actualitatea Nemteana / Accident grav: 3 persoane rănite după coliziunea a 5 autoturisme (sursa : ZCH)

Accident grav: 3 persoane rănite după coliziunea a 5 autoturisme (sursa : ZCH)

Astăzi, 7 aprilie, pe la ora 13.30, pe drumul național 2, la Nisiporești s-a produs un accident grav în care au fost implicate 5 autoturisme, potrivit ISU Neamț. Trei persoane au fost rănite, între care doi tineri de 19 ani.
Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe DN2, pe raza localității Nisiporești din comuna Botești. În urma accidentului rutier produs în care au fost implicate cinci autoturisme au rezultat trei victime, neîncarcerate (două fiind din același autoturism).
La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.
Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale (doi bărbați de 19 și 59 de ani), fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Roman.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

 

Check Also

Copac căzut pe șoșea în zona Colegiului Național Calistrat Hogaș din Piatra Neamț (sursa : ZCH)

În această seară, 10 aprilie, în jurul orei 20,00, un arbore bătrân de pe strada ...