Home / Actualitatea Nemteana / Un bătrân a suferit arsuri, după ce a vrut să stingă o butelie (sursa : ZCH)

Un bătrân a suferit arsuri, după ce a vrut să stingă o butelie (sursa : ZCH)

Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din comuna Poienari, a suferit arsuri la față și la mâini în încercarea de a stinge incendiul izbucnit în bucătărie, din cauza buteliei.

A fost nevoie de intervenția pompierilor din localitate, care au ajuns primii la locul solicitării și au acționat pentru limitarea incendiului. La intervenție au fost trimise și două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Poienari. Paramedicii i-au acordat primele îngrijiri proprietarului, apoi l-au transportat la spitalul din Roman.

„În interiorul anexei se afla o butelie care a fost evacuată de pompieri. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul anexei (obiecte de mobilier,  materiale textile, etc). A fost salvată locuința și alte anexe care se aflau în vecinătate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scăpările de gaze combustibile”, a precizat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Check Also

Știre actualizată. Bărbat găsit împușcat în mașină. Ipoteză plauzibilă: sinuciderea (sursa : ZCH)

Știre inițială: În urmă cu jumătate de oră, astăzi, 20 iulie, într-un autoturism parcat pe ...